PolderKracht is meer dan een uitzendbureau. Wij zenden niet uit, maar begeleiden onze mensen persoonlijk op weg naar een nieuwe baan. Werk dat jou op het lijf geschreven is. Daarbij is ruimte voor ambitie en talentontwikkeling. Als kennisbank en opleidingscentrum hebben we alles voor jou in huis om je verder te brengen.

Hoe het werkt

Een gemotiveerde arbeidskracht is iemand die wij goed kennen. We spreken jouw eigen taal, Nederlands en Pools. Ontdekken wie jij bent en wat jouw wensen en dromen zijn. En ondersteunen jou bij persoonlijke ontwikkeling in relatie tot talent en werk. Daarbij kijken we voorbij de grenzen van de klassieke uitzendorganisaties en arbeidsbureaus. Voorbij de grenzen van de eigen leef- en werkomgeving. Voorbij de barrières van taal en cultuur.

Wij hebben aandacht voor de kracht van het individu, het samenspel en de ontwikkeling. Daartoe bieden we vacatures en bemiddeling en zijn we kennisbank. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Met goede beloning en heldere afspraken omtrent de arbeidsvoorwaarden. Alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving. Zonder flauwekul en poespas.

Onze werkwijze

 • Kennismaking

  Wie ben jij? Wat zijn jouw wensen en dromen? Waar ben jij goed in? Waar kun jij jezelf verder ontwikkelen? Graag leren wij jou goed kennen om samen doelen te stellen en jou aan een passende baan te helpen!

 • Sollicitatietraining en opleiding

  Hulp nodig bij ontwikkelen van jouw talent en/of solliciteren? Wij bieden sollicitatietraining, vaardigheidstraining en helpen jou jezelf te ontwikkelen zodat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

 • Bemiddeling richting baan

  Welke baan zoek jij? Welke werkzaamheden voegen jou? Welk bedrijf past bij jou? Samen bekijken we de mogelijkheden. Je kan zelf solliciteren via onze vacaturesite of je komt bij ons op kantoor om samen het vacatureaanbod te bekijken. Wij bemiddelen tussen jou en de opdrachtgever en brengen jullie, bij een juiste match, met elkaar in contact.

 • Aan het werk

  Na een positieve match, ga je aan het werk. Wij begeleiden je op afstand, regelen de verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Regelmatig hebben we contact met elkaar om te monitoren hoe het gaat en bij te sturen waar dat nodig is. Samen werken we toe naar een vast dienstverband.

 

Op zoek naar dé (flex)baan?

PolderKracht werkt mee aan jouw succes

Flexwerken zonder poespas

PolderKracht werkt vanuit de kracht van samen. Flexwerken via ons maakt jou onderdeel van ons team. Jij zorgt goed voor je werk en wij zorgen goed voor jou. Alles conform de Nederlandse wet- en regelgeving, nuchter, transparant en zonder flauwekul. Bedrijven die onze mensen inzetten, hebben hun zaken op orde en erkennen de toegevoegde waarde van flexmedewerkers. Wij bundelen onze PK’s, met elkaar maken wij het verschil.

Waarom Polderkracht?

De mens met stip op één

Persoonlijke begeleiding

Ruimte voor ambitie en talentontwikkeling

Kennisbank en opleidingscentrum

Goede pensioenopbouw en flexibel arbeidscontract

Arbeidsvoorwaarden en verloning strak geregeld

Aangesloten bij: